Yinyoga och Yoganidra

Det är snart jul och förberedelserna brukar vara många. Kanske tillhör du dom som vill göra allt , julpynta, köpa klappar och mat, städa , planera sammankomster med släkt …..phu! Listan kan bli lång. Eller så kanske du har bestämt dig för av att göra lite mindre av allt. Mindre konsumtion, mindre mat, mindre stress helt enkelt. Oavsett vilket du har valt är du varmt välkommen till ett par timmars Yinyoga och Yoganidra nu på lördag 15/12, 12.30-14.30 på Ester&Adele St Paulsgatan 22A . En varm och vacker studio inredd med den allra största kärlek.

En och en halv timmes yinyoga som avslutas med djupavslappnande Yoganidra. Och ja, du kommer att hinna med allt det andra också.

Mattor, bolster och kuddar finns. Ta med dig själv och mjuka kläder. För bokning swisha 250:- till 0704 229425.

Välkommen!

Leave a Reply