Yogaklasser och events under våren….

Från och med mars kommer jag att ha några yogaklasser och yogaevents på underbara studion Ester&Adele på St Paulsgatan 22 vid Mariatorget. Studion är skapad med värme och inlevelse av ägarinnan och bara det är värt ett besök.

Varannan fredag JÄMNA veckor (börjar 8/3) har jag en Slow Flow 15.30-17. Lite långsammare men ändå dynamisk klass med fokus på andning och avslappning. Ojämna veckor har min kollega Ingrid Lander klassen , då med Kundaliniyoga som bas. Värt att pröva !

23/3 samt 4/5 kommer jag att ha en tre timmars klass som jag kallar “Från Yang till Yin”. Klassen rör sig från det dynamiska varma till det mer svala och lugna yin samt avslutas med en djupavslappning , YogaNidra.

90 minutersklassen kostar 200:- och tre timmar 350:-. Du anmäler dig genom att swisha till 0704 229425. Det går även att “droppa” in och betala på plats.

Tills dess….. andas lugnt!

Varmt välkommna! /Annika

Leave a Reply