Från Yang till Yin 4/5

Vi spenderar den största delen av vår vakna tillvaro med att tänka olika tankar. Tankar har en tendens att styra vårat mående och ofta blir vi som ett med våra tankar. De skapar en oro eller grubbleri som håller oss borta från det som händer nu. Tankar rör sig kring dåtiden eller en möjlig framtid. Men dina tankar finns endast i ditt huvud. Du är inte dina tankar! Så genom att lägga din uppmärksamhet på ditt andetag och din kropp finns en möjlighet att uppleva det enda som vi vet om är sant – nuet!

Välkommen på en resa från den dynamiska och aktiva yogan till det mer subtila och stillsamma i Yinpositionerna. Vi avslutar med en lång djupavslappning, Yoga Nidra (Den yogiska sömnen).

Plats: Ester & Adele , St Paulsgatan 22A, tunnelbana Mariatorget

För att boka din plats (endast 15 platser) swisha 350:- till 0704 2294 25 senast 30/4. Välkommen!

Leave a Reply